sâmbătă, 11 februarie 2017

Tratamentul cu Celule Stem pentru Afectiunile Vizuale

Incepand cu anul 2007, tratamentul cu celulele stem oferit de Beike a fost folosit pentru a trata diferite tipuri de afectiuni vizuale, cum ar fi atrofia nervului optic (ONA), Hipoplazia nervului optic & Septo-Optic Displazie (ONH / SOD), Neuropatia Optica ereditara Leber (LHON), retinita pigmentara (RP), retinopatie de prematuritate (POR), retinopatia diabetica si alte afectiuni nervoase retiniene / conditii optice.
Scopul tratamentului nostru este de a regenera celulele nervoase retiniene si optice ale pacientului prin utilizarea transplantului de celule stem. Pentru a realiza acest lucru, celulele stem sunt injectate prin IV (intravenos), punctie lombara si / sau injectarea retrobulbara, in functie de afectiunea personala a fiecarui pacient. Aceasta combinatie unica permite o mai buna directionare catre zonelor afectate.
Posibilele Imbunatatiri
Terapia noastrua cu celule stem pentru afectiunile nervului optic si retiniene poate aduce imbunatatiri legate de cresterea nivelulului acuitatii vizuale, perceptiei luminii, campului vizual, vederea culorilor, vederea de noapte, nistagmus si strabism. In plus, tratamentul nostru cu celule stem ar putea incetini progresia afectiunilor nervului optic si retiniene progresive.* La primirea informatiilor dvs medicale medicii nostri va pot oferi opinii suplimentare cu privire la afectiunea dumneavoastra.
*Imbunatatirile in urma tratamentului cu celule stem pot varia de la pacient la pacient si nu pot fi garantate de la inceput.
Pachetul Nostru de Tratament
Noi credem cu adevarat ca programul nostru de tratament este unul dintre cele mai bune disponibile la nivel mondial. Combinatia dintre tehnologia celulelor stem oferite de Beike cu abordarea medicinei functionale furnizata de Spitalul Better Being permite pacientilor nostri posibilitatea de a obtine cele mai bune sanse de imbunatatire. Va rugam sa dati clic pe tabelul de mai jos pentru a-l mari si de a afla mai multe informatii despre tratamentele, terapiile si serviciile incluse in programul nostru.
Tratamentul cu Celule Stem Adult* 6 - 8 implanturi (16-20 zile de spitalizare)
Un total de peste 300 milioane de celule stem**
Medicina Functionala
&
Recuperare medicala***
Terapie pentru vedere
Terapie hiperbarica HBO
Stimulare Magnetica Transcraniana
Analize sangvine
Acupunctura
Fizioterapie
Kinetoterapie / gimnastica medicala
Aqua-therapy (Terapia in apa)
Terapie Nutritionala
De asemenea, sunt incluse
Transportul de la aeroport la sosire / plecare
Examinarile initiale
Asistenta medicala 24 ore
Medicii sunt vorbitori de limba engleza
Optiuni/posibilitatea de cazare de top
Mesele pacientului
Asistenta din partea Membrilor Personalului Departamentului Internationali pe tot parcursul tratamentului
*Numarul exact al implanturilor cu celule stem, precum si tipul celulelor stem va fi mentionat in momentul acceptului pentru tratament.
**Pacientii sub 10 ani pot primi un numar mai mic de celule stem in functie de greutatea fiecaruia.
***Terapiile aditionale vor fi recomandate / prescrise in functie de afectiunea specifica fiecarui pacient.
Locatia Tratamentului
Beike Biotechnology este partener cu Spitalul Better Being ( BBH ) din Bangkok, Thailanda, pentru a oferi cel mai extins tratament disponibil pentru pacientii nostri. Acest parteneriat aduce terapia cu celule stem la un alt nivel astfel ca BBH este primul centru acreditat in Asia pentru medicina functionala. Citeste mai multe despre BBH
Metodele de Injectare
Echipa noastra medicala foloseste o combinatie de trei metode de injectare pentru pacientii nostri diagnosticati cu afectiuni ale nervului optic si retiniene: intravenos, punctie lombara si injectie retrobulbara. Mai multe informatii despre fiecare tip de injectare gasiti mai jos:
Injectie intravenoasa ( IV )
Punctia lombara ( PL )
Retrobulbara Injection ( RBI )





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu