sâmbătă, 11 februarie 2017

Terapia cu venin de albine

Ce este Terapia cu venin de albine?
Utilizarea veninului de albine ca agent terapeutic pentru ameliorarea durerilor articulare datează de la Hipocrate, iar referirile la tratament pot fi găsite în vechile scrieri medicale egiptene și grecești, de asemenea. Tehnica terapiei cu venin de albine, de asemenea, cunoscut sub numele de Apipunctura este utilizata pe scară largă în Europa de Est, Asia și America de Sud
Veninul de albine este administrat sub forma unei intepaturi de albina directă sau prin injectarea unui extract de venin. Caracteristica cea mai remarcabilă a veninului de albine este prezența neurotransmitatorilor dopamina, serotonina si norepinefrina, care, împreună cu peptida apaminei, faciliteaza transmiterea nervoasa si vindecarea in conditii care implica tulburari nervoase. Acest lucru dă veninului de albine posibilitatea de a călători de-a lungul cailor neuronale de la nivelul coloanei vertebrale, la diferite puncte de declanșare, precum și zonele rănite pentru a ajuta la repararea leziuni ale nervilor și a restabili mobilitatea.
Procedura terapiei cu venin de albine: Step by Step
1. Spitalul utilizează o anumită rasă de albine din China, care de obicei nu declanseaza reactii alergice. Un test de alergie va fi efectuat în timpul primei sesiuni: veninul de albine va fi injectat pe talpa piciorului, iar pacientul va fi observat timp de aproximativ 20 de minute. În cazul reacțiilor alergice,vor aparea mici umflături locale în cele mai multe cazuri. În cazul în care pacientul suferă de o reacție alergică mai severă, care este extrem de rar, spitalul va fi tratar pacientul prin procedeul standard (injectie dexametazona si oxigen).
2. În cazul în care nici o reacție alergică nu apare, terapia va continua cu administrarea de înțepături de albine. Albina vie este prinsa cu ajutorul unei pensete și plasate pe punctele de acupunctura specifice, care au fost dezinfectate.
3. Asistentul va decide cât de multe puncte de acupunctura vor trebui sa fie tratate. De obicei, prima sesiune începe cu 1 până la 2 puncte și 2 până la 6 puncte pentru următoarele sesiuni.
4. Durata de inserție a intepaturilor este determinata de asistent în funcție de natura și gravitatea afecțiunii. In mod normal, intepaturile vor dura doar câteva secunde.
5. Apoi, medicul le va îndepărta cu grijă, cu ajutorul unei pensete. Pacienții vor rămâne în general sub observație în sala de tratament timp de 20 până la 30 minute.
Notă: Veninul de albine este o substanță străină pentru organismul uman. Astfel, aceasta poate duce la disconfort odată injectat. Efectele secundare pot include durere ușoară, mâncărime, umflare, inflamație și roșeață, ceea ce este absolut normal.Gheata și răbdare întotdeauna vor fi cel mai rapid truc.

Aceasta este aplicarea terapeutică a veninului de albine, prin înțepături de albine vii, pentru a aduce alinare și vindecare pentru diverse dureri ale spinarii, neuronale, articulare sau boli musculo-scheletice.
Condițiile care au răspuns la tratament includ
- Artrita
- tumori canceroase
- Gout- melanoame și carcinoame
- bursita
- fracturi osoase
- Tendinita
- hernie de disc
- Boala Lyme
- cicatrici chirurgicale
- Cicatrici interne
- Lupus
- Durere la nivelul membrelor fantomă
- sindrile
- ligamentele si tendoanele rupte
- Paralizia lui Bell
- Mușchii și crampe
- Neuropatia
- Amorțeală și o circulatie proasta
- sciatică
- spasme
- tulburări de dispoziție
- Fibromialgia
- Boala Raynaud
- Oboseala cronica
- psoriazis
- eczeme
- Astm
Persoanele cu boala Parkinson, Alzheimer, si accident vascular cerebral simptome pot beneficia, de asemenea.
Potența de vindecare a veninului de albine este inițiată după o intepatura, atunci cand se stimuleaza glandele suprarenale ca sa produca cortizol, un hormon natural uman, care are proprietăți anti-inflamatorii. In plus, aceasta terapia ajuta sistemul imunitar sa producă un răspuns al hipotalamusului, glandei pituitare si glandelor suprarenale, si pinteni producerea de endorfine. Proprietățile antibacteriene și antivirale ale veninului de albine este o armă unică în lupta împotriva bolilor bacteriene și virale ale sistemului nervos central și în alte părți.
Mai mult decât atât, cercetările recente cu sobolani de laborator din Coreea de Sud au arătat că melitină, peptida primara din veninul de albine, poate bloca genele inflamatorii, care sunt inerente cu boli degenerative, cum ar fi artrita reumatoida.
Caracteristica cea mai remarcabilă a veninului de albine este prezența neurotransmitatorilor dopamina, serotonina si norepinefrina, care, împreună cu peptida apaminei, facilita transmiterea nervoasa si vindecarea in conditii care implica tulburari nervoase. Acest lucru dă veninului de albine posibilitatea de a călători de-a lungul cailor neuronale de la nivelul coloanei vertebrale, la diferite puncte de declanșare, precum și zonele rănite pentru a ajuta la repararea leziuni ale nervilor și a restabili
Terapia aceasta este făcută de pacientul Companiei Beike Biotechnology, Ovidiu Simion
Dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre tratamentul cu celule stem, pot fi găsite mai jos contactele mele!
Tel: 0040357228028
email: alina.radescu@beikebiotech.comwebsite:http://tratamentcucelulestem.com
www.beikebiotech.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu